"Leven is bewegen!" roepen wij fysiotherapeuten altijd.
Een gezond lichaam, een gezonde geest en een rust roest mentaliteit daarmee blijf je jong, ongeacht je leeftijd.
 

Nieuw tarieven deelname aan MBvO

23|12|2019

In 2020 worden de kosten per kwartaal verhoogd. De nieuwe tarieven verschillen per activiteit. Per 1 januari zijn dat voor:

  • Gymnastiek, Sport en spel, Volksdansen en GALM € 29,97 per kwartaal;
  • Pilates, Yoga, Zumba, Ismakogie en circuittraining € 37,32 per kwartaal.

Meer bewegen
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat tweemaal per week bewegen goed is voor uw gezondheid en vitaliteit. Het heeft een positief effect op uw conditie, spierkracht, lenigheid en coördinatie. Daarnaast is bewegen met anderen ook gezellig en goed voor uw sociale contacten. Om meer bewegen te stimuleren, krijgen deelnemers aan onze MBvO-activiteiten ook in 2020 20% korting als u deelneemt aan minimaal twee beweegactiviteiten per week, ongeacht welke. Het kan dus eenzelfde activiteit of een geheel andere zijn. De korting krijgt u dan op alle activiteiten, dus ook op de activiteit waaraan u nu eventueel al deelneemt.
Heeft u interesse om meer te bewegen? Bekijk het aanbod en meld u snel aan.


03|02|2017
Ecsplore

Ecsplore is verheugd u mede te kunnen delen dat Meer Bewegen voor Ouderen (gymnastiek, dans, watergymnastiek en MBvO-Functioneel Trainen) de status erkende interventie heeft gekregen.

Het erkenningstraject MBvO is beoordeeld op GOED BESCHREVEN.

De erkenning komt tot stand volgens de landelijke systematiek die gehanteerd wordt bij het beoordelen van leefstijlinterventies. Dit traject is zowel inhoudelijk als procedureel gebaseerd op de systematiek van het Centrum Gezond Leven van het RIVM (CGL).

 

verder lezen
Docenten

Ecsplore hecht grote waarde aan deskundigheid, ook bij het project MBvO. Bij alle activiteiten staan kwalitatief goede docenten voor de groep. Alle docenten zijn bevoegd om aan de doelgroep senioren les te geven. 

Lees meer
Docent(en) gezocht!

Voor MBvO maakt Ecsplore graag kennis met enthousiaste en gedreven docenten die affiniteit hebben met de doelgroep. Aantoonbare ervaring in het uitvoeren en organiseren van sport- en beweegactiviteiten voor senioren is een pré. 

Aanmelden